Fruit op Je Werk in WaddinxveenFruit op Je Werk in Waddinxveen

Fruit op Je Werk in Waddinxveen

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Waddinxveen. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Doe net als talloze andere bedrijven in Waddinxveen en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Waddinxveen


Bij Fruitboer op Werk, momenteel actief in Waddinxveen en andere delen van Nederland, streven we niet alleen naar gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze dienst stimuleert werknemers om een breed scala aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we onze ecologische voetafdruk in de gaten door duurzame praktijken in onze leveringsketen te integreren. Zo bevorderen we niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst.


Fruit op Je Werk in Waddinxveen

Waarom Fruit op Je Werk in Waddinxveen?

Vers en betaalbaar

Met onze complete beheersing van de keten verzekeren we de versheid van ons fruit en zijn we in staat eerlijke prijzen te hanteren. Wij staan voor ongecompromitteerde kwaliteit.

Duurzaam

Onze routes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen; overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen en we maken gebruik van herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade- en biologische opties waar dat mogelijk is.

Gezondheid en welzijn

Ons fruit draagt bij aan het creëren van een gezondere werkomgeving. Wij voorzien niet alleen in vers fruit, maar bevorderen ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Onze selectie stimuleert gezonde eetgewoonten en voorziet in een dagelijkse dosis vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Schoolfruitleverancier?

Biedt Schoolfruitleverancier ook seizoensgebonden fruitsoorten aan?

Kan onze school in Waddinxveen een proeflevering krijgen?