Fruit op je werk in NaaldwijkFruit op je werk in Naaldwijk

Fruit op je werk in Naaldwijk

Ervaar een gezonde verandering op je werkplek met Fruit op je werk in Naaldwijk. Ontvang nu jouw gratis proefbox en ervaar zelf hoe ons heerlijke en verse fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team kan verhogen. Sluit je aan bij talloze andere bedrijven in Naaldwijk en maak de overstap naar een gezondere en meer productieve werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Naaldwijk

Bij Fruitboer op Werk, nu actief in Naaldwijk en andere delen van Nederland, zetten we ons niet alleen in voor gezondheid op de werkvloer, maar ook voor duurzaamheid. Onze service stimuleert werknemers om een diversiteit aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd bewaken we onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken in onze leveringsketen. Hiermee bevorderen we niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst.

Fruit op je werk in Naaldwijk

Waarom Fruit op je werk in Naaldwijk?

Vers en betaalbaar

Onze volledige beheersing van de keten verzekert de frisheid van ons fruit en maakt het mogelijk eerlijke prijzen aan te bieden. Kwaliteit staat voorop zonder concessies.

Duurzaam

Onze routes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen, en we hanteren herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade en biologische producten waar dit mogelijk is.


Gezondheid en welzijn

Verbeter de welzijnsbeleving op jouw werkplek met ons assortiment vers fruit. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand fruit, stimuleren wij een gezonde levensstijl en dragen we bij aan de vitaliteit en energie op de werkvloer. Maak van onze fruitselectie jouw dagelijkse bron van vitamines en energie.


Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Wat zit er in de fruitboxen?

Zijn de schoolfruitpakketten van Schoolfruitleverancier.nl aanpasbaar voor scholen in Naaldwijk?