Fruit op je werk in Monster Fruit op je werk in Monster

Fruit op je werk in Monster

Introduceer een gezonde revolutie op jouw werkplek met Fruit op je Werk in Monster. Vraag vandaag nog jouw gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team kan bevorderen. Sluit je aan bij talloze andere bedrijven in Monster en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Monster

Bij Fruitboer op Werk, momenteel actief in Monster en andere regio's van Nederland, streven we niet alleen naar het bevorderen van gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze service stimuleert werknemers om diverse fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we onze aandacht gericht op een duurzame ecologische voetafdruk in onze leveringsketen. Zo dragen we niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een groenere toekomst.

Fruit op je werk in Monster

Waarom Fruit op je werk in Monster ?

Vers en betaalbaar

Dankzij onze volledige controle over de keten verzekeren we de versheid van ons fruit en kunnen we eerlijke prijzen bieden. Wij staan voor compromisloze kwaliteit.

Duurzaam

We hebben onze bezorgroutes geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen en sturen overtollig fruit naar kinderboerderijen. Onze leveringen worden gedaan met herbruikbare kratten, en we hechten waarde aan lokale inkoop, waarbij we de voorkeur geven aan fairtrade en biologische opties waar mogelijk.

Gezondheid en welzijn

Wij brengen de gezondheidsrevolutie naar de werkvloer met ons assortiment vers fruit. Niet alleen voorzien we in dagelijks vers fruit, maar we dragen ook bij aan de vitaliteit en energie van jouw team. Onze zorgvuldig gekozen selectie bevordert gezonde eetgewoonten door een dagelijkse dosis vitamines en energie te leveren.


Veelgestelde vragen

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Wat zit er in de fruitboxen?

Hoe draagt Schoolfruitleverancier.nl bij aan duurzaamheid in Monster?