Fruit op je werk in MoerkapelleFruit op je werk in Moerkapelle

Fruit op je werk in Moerkapelle

Bij Fruitboer op Werk, nu actief in Moerkapelle en andere delen van Nederland, streven we niet alleen naar gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Ervaar zelf de voordelen van ons dagelijks verse fruit door nu je gratis proefbox aan te vragen. Ontdek hoe onze smakelijke vruchten de dagelijkse energie en het welzijn van je team kunnen verbeteren. Net zoals talloze andere bedrijven in Moerkapelle, maak de overstap naar een gezondere en productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Moerkapelle

Bij Fruitboer op Werk, actief in Moerkapelle en diverse regio's in Nederland, zetten we ons in voor het welzijn op de werkvloer en duurzaamheid. We stimuleren werknemers om een gevarieerd assortiment aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Gelijktijdig bewaken we onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken in onze leveringsketen te hanteren. Op deze manier streven we niet alleen naar een gezondere levensstijl maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst.

Fruit op je werk in Moerkapelle

Waarom Fruit op je werk in Moerkapelle?

Vers en betaalbaar

Door onze alomvattende beheersing van de keten verzekeren we de versheid van ons fruit en kunnen we eerlijke prijzen handhaven. We streven naar kwaliteit zonder concessies.

Duurzaam

Onze trajecten zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade en biologische producten wanneer mogelijk.

Gezondheid en welzijn

Onze fruitvoorziening draagt bij aan een gezondere werkomgeving door niet alleen vers fruit te leveren, maar ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek te versterken. Onze gevarieerde selectie stimuleert gezonde eetgewoonten en voorziet in de dagelijkse behoefte aan vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Hoe werkt de betaling?

Zijn er minimumbestelhoeveelheden of contractverplichtingen voor scholen in Moerkapelle?