Fruit op je werk in MaaslandFruit op je werk in Maasland

Fruit op je werk in Maasland

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Maasland. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team kan verbeteren. Doe zoals vele andere bedrijven in Maasland en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Maasland

Als leverancier van werkfruit in Maasland en andere delen van Nederland, streven wij bij Fruitboer op Werk niet alleen naar een gezondere werkomgeving, maar ook naar duurzaamheid. Onze dienst stimuleert werknemers om een diversiteit aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we rekening met onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken toe te passen in onze leveringsketen. Zo dragen we niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een groenere toekomst.

Fruit op je werk in Maasland

Waarom Fruit op je werk in Maasland?

Vers en Goedkoop

Ons volledige controle over het proces waarborgt de versheid van ons fruit en maakt het mogelijk eerlijke prijzen te hanteren. Onze toewijding aan kwaliteit laat geen ruimte voor compromissen.

Milieubewust

Onze routeplanning is geoptimaliseerd voor minder uitstoot, overtollig fruit schenken we aan kinderboerderijen, en we gebruiken herbruikbare kratten. We doen lokale inkoop en streven naar fairtrade- en biologische producten waar dat mogelijk is.


Gezondheid en welzijn

Onze variatie aan fruit draagt bij aan het bevorderen van een gezonde werkomgeving. Wij voorzien niet alleen in vers fruit, maar stimuleren ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Door onze selectie moedigen we gezonde eetgewoonten aan en voorzien we dagelijks in een portie vitamines en energie.


Veelgestelde vragen

Biedt Schoolfruitleverancier ook seizoensgebonden fruitsoorten aan?

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Schoolfruitleverancier?

Leveren jullie ook schoolfruit in Maasland?