Fruit op Je Werk in GoudaFruit op Je Werk in Gouda

Fruit op Je Werk in Gouda

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Gouda. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Doe net als talloze andere bedrijven in Gouda en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Gouda

Bij Fruitboer op Werk, momenteel actief in Gouda en andere delen van Nederland, streven we niet alleen naar gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze dienst stimuleert werknemers om een divers scala aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd bewaken we onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken in onze leveringsketen toe te passen. Op deze manier bevorderen we niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst.

Fruit op Je Werk in Gouda

Waarom Fruit op Je Werk in Gouda?

Vers en betaalbaar

Met onze totale controle over de keten waarborgen we de versheid van ons fruit en kunnen we eerlijke prijzen aanbieden. We streven naar kwaliteit zonder enige concessie.

Duurzaam

Onze routeplanning is geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. Onze inkoop is lokaal, en we geven de voorkeur aan fairtrade- en biologische opties waar dat mogelijk is.


Gezondheid en welzijn


Ons fruit draagt bij aan het creëren van een gezondere werkomgeving. Wij voorzien niet alleen in vers fruit maar bevorderen ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Onze selectie stimuleert gezonde eetgewoonten en voorziet in een dagelijkse dosis vitamines en energie.Veelgestelde vragen

Biedt Schoolfruitleverancier ook seizoensgebonden fruitsoorten aan?

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Schoolfruitleverancier?

Leveren jullie ook schoolfruit in Gouda?