Fruit op je werk in Dordrecht Fruit op je werk in Dordrecht

Fruit op je werk in Dordrecht

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Dordrecht. Vraag vandaag nog jouw gratis proefbox aan en ervaar zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Sluit je aan bij vele andere bedrijven in Dordrecht en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Dordrecht

Bij Fruitboer op Werk zijn we momenteel actief in Dordrecht en andere delen van Nederland. Ons streven gaat verder dan alleen het bevorderen van gezondheid op de werkvloer; duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze dienst stimuleert werknemers om diverse soorten fruit te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we onze ecologische voetafdruk nauwlettend in de gaten door duurzame praktijken in onze leveringsketen te integreren. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar zetten we ook stappen richting een groenere toekomst in Dordrecht.

Fruit op je werk in Dordrecht

Waarom Fruit op je werk in Dordrecht ?

Vers en betaalbaar


Met volledige controle over de gehele keten kunnen we de versheid van ons fruit waarborgen en tegelijkertijd eerlijke prijzen aanbieden. Bij ons staat kwaliteit centraal, zonder enige concessie.


Duurzaam

Onze routes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade- en biologische opties waar dat mogelijk is.

Gezondheid en welzijn

Ons fruit draagt bij aan het bevorderen van een gezondere werkomgeving. Wij leveren niet alleen vers fruit, maar stimuleren ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Onze selectie moedigt gezonde eetgewoonten aan en voorziet in een dagelijkse dosis vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Zijn er extra kosten al bezorgkosten?

Wat zijn de kosten voor het leveren van schoolfruit in Dordrecht?