Fruit op je werk in De LierFruit op je werk in De Lier

Fruit op je werk in De Lier

Transformeer je werkplek met de gezonde revolutie van Fruit op je Werk in De Lier. Ontvang nu een gratis proefbox en ervaar zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team een boost geeft. Sluit je aan bij talloze andere bedrijven in De Lier die de overstap hebben gemaakt naar een gezondere en productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van De Lier

Bij Fruitboer op Werk, momenteel actief in Barendrecht en andere regio's van Nederland, streven we niet alleen naar het bevorderen van gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze service stimuleert werknemers om een divers scala aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd monitoren we onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken in onze leveringsketen te implementeren. Hierdoor dragen we niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een duurzamere toekomst in De Lier.

Fruit op je werk in De Lier

Waarom Fruit op je werk in De Lier?

Vers en betaalbaar

Onze end-to-end controle over de keten verzekert de versheid van ons fruit en stelt ons in staat eerlijke prijzen te hanteren. Kwaliteit staat centraal, zonder concessies.

Duurzaam

Onze reisroutes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overbodig fruit wordt geschonken aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. Onze inkoop is lokaal, met een focus op fairtrade en biologische producten waar mogelijk.

Gezondheid en welzijn

Onze fruitvoorziening draagt bij aan een gezondere werkomgeving door het leveren van vers fruit dat de algehele vitaliteit en energie op de werkplek bevordert. Onze gevarieerde selectie stimuleert gezonde eetgewoonten en voorziet in de dagelijkse behoefte aan vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Zijn er extra kosten al bezorgkosten?

Wat zijn de kosten voor het leveren van schoolfruit in De Lier?