Fruit op je werk in Burgersdijk Fruit op je werk in Burgersdijk

Fruit op je werk in Burgersdijk

Fruit op de Werkplek brengt een gezonde verandering naar jouw bedrijf in Burgersdijk. Ontvang nu kosteloos een proefbox en ontdek zelf hoe ons heerlijke, verse fruit de energie en het welzijn van jouw team een boost geeft. Sluit je aan bij talloze andere bedrijven in Burgersdijk en maak de keuze voor een gezondere, efficiëntere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Burgersdijk

Bij Fruitboer op Werk, nu beschikbaar in Burgersdijk en diverse andere regio's van Nederland, zetten we ons niet alleen in voor de gezondheid op de werkvloer, maar ook voor duurzaamheid. Onze service stimuleert medewerkers om een gevarieerd assortiment aan fruit te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd blijven we bewust van onze ecologische impact door duurzame praktijken toe te passen in onze leveringsketen. Op deze manier bevorderen we niet alleen een gezonde levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst in Burgersdijk.

Fruit op je werk in Burgersdijk

Waarom Fruit op je werk in Burgersdijk ?

Vers en betaalbaar

Ons fruit blijft uitzonderlijk vers dankzij de volledige beheersing van onze keten, waardoor we eerlijke prijzen kunnen hanteren. We handhaven kwaliteit zonder concessies te doen.

Duurzaam

Onze reisroutes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overbodig fruit wordt geschonken aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade en biologische opties waar dat mogelijk is.

Gezondheid en welzijn

Ons fruit draagt bij aan het bevorderen van een welzijnsvriendelijke werkomgeving. We voorzien niet alleen in verse vruchten maar stimuleren ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Onze gevarieerde selectie ondersteunt gezonde eetgewoonten en biedt dagelijks een dosis vitamines en energie.


Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Kan ik als school in Burgersdijk een proeflevering aanvragen?