Fruit op je werk in BoskoopFruit op je werk in Boskoop

Fruit op je werk in Boskoop

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Boskoop. Vraag nu je gratis proefbox aan en zie zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team kan verbeteren. Doe zoals vele andere bedrijven in Barendrecht en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Boskoop

Bij Fruitboer op Werk, nu actief in Boskoop en andere delen van Nederland, streven we niet alleen naar gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze dienst moedigt werknemers aan om een breed scala aan fruitsoorten te verkennen, wat leidt tot minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we onze ecologische voetafdruk in het oog door duurzame praktijken in onze leveringsketen. Zo bevorderen we niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst.

Fruit op je werk in Boskoop

Waarom Fruit op je werk in Boskoop?

Vers en betaalbaar

Onze complete beheersing van de keten verzekerd de frisheid van ons fruit en maakt het mogelijk eerlijke prijzen aan te bieden. Kwaliteit zonder concessies.

Milieuvriendelijk

Onze routes zijn geoptimaliseerd voor minder uitstoot, overtollig fruit gaat naar kinderboerderijen, en we gebruiken herbruikbare kratten. We kopen lokaal in en kiezen voor fairtrade en biologisch waar mogelijk.

Gezondheid en welzijn

Ons assortiment aan fruit vormt een bijdrage aan een gezondere werkomgeving. We voorzien niet alleen in vers fruit, maar bevorderen tevens de algemene vitaliteit en energie op de werkplek. Door onze selectie stimuleren we gezonde eetgewoonten en leveren we dagelijks een dosis vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Wat zit er in de fruitboxen?

Wat voor soorten fruit kan ik verwachten in de leveringen voor scholen in Boskoop?