Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs

Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Volg het voorbeeld van vele andere bedrijven in Berkel en Rodenrijs en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Berkel en Rodenrijs

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Volg het voorbeeld van vele andere bedrijven in Berkel en Rodenrijs en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving! Als leverancier van werkfruit in Berkel en Rodenrijs en andere delen van Nederland streven we niet alleen naar een gezondere werkomgeving, maar ook naar duurzaamheid. Onze service stimuleert werknemers om een diversiteit aan fruitsoorten te ontdekken, wat resulteert in minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we rekening met onze ecologische voetafdruk door duurzame praktijken toe te passen in onze leveringsketen. Zo dragen we bij aan een gezondere levensstijl en een groenere toekomst.


Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs

Waarom Fruit op je werk in Berkel en Rodenrijs ?

Vers en betaalbaar

Onze volledige beheersing van de keten garandeert de versheid van ons fruit en stelt ons in staat eerlijke prijzen te hanteren. Wij streven naar kwaliteit zonder enige concessie.

Milieuvriendelijk

Onze routes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt geschonken aan kinderboerderijen, en we maken gebruik van herbruikbare kratten. Onze inkoop is lokaal, en we streven naar fairtrade en biologische producten waar mogelijk.

Gezondheid en welzijnOns aanbod van fruit draagt bij aan het bevorderen van een gezondere werkomgeving. We bieden niet alleen vers fruit aan, maar stimuleren ook de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Met onze selectie moedigen we gezonde eetgewoonten aan en voorzien we dagelijks in een dosis vitamines en energie.

Veelgestelde vragen

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Hoe kom ik in contact?

Hoe kan ik schoolfruit bestellen voor mijn school in Rodenrijs?