Fruit op je werk in BenthuizenFruit op je werk in Benthuizen

Fruit op je werk in Benthuizen

Breng een gezonde revolutie naar je werkplek met Fruit op je werk in Benthuizen. Vraag nu je gratis proefbox aan en ontdek zelf hoe ons verse, smakelijke fruit de dagelijkse energie en het welzijn van je team aanzienlijk kan verbeteren. Doe net als talloze andere bedrijven in Benthuizen en maak de overstap naar een gezondere, productievere werkomgeving!

Hoe werkt fruit op werk in Nieuw-lekkerland?

Haal vers werkfruit naar je kantoor in Nieuw-lekkerland met slechts een paar stappen. Fruitboer op Werk begint met een persoonlijke benadering om jouw fruitwensen te verstaan. Geniet van de flexibiliteit met onze aanpasbare fruitboxen, elke week weer. Geen gedoe, geen verborgen voorwaarden, alleen gemak en verse kwaliteit, perfect afgestemd op jouw kantoorbehoeften in Nieuw-lekkerland.

1. Contact & proefbox

Neem contact op, een simpel telefoontje is genoeg. Wij regelen een proefbox, zodat je team de levendige kleuren en heerlijke smaken van ons fruit kan ervaren.

2. Eenvoudig en voordelig

Transparante prijzen en geen verborgen kosten. Kies wat bij je past: wekelijks of tweewekelijks. Na jouw keuze volgt een duidelijke offerte met alle afspraken. Wij factureren de geleverde boxen maandelijks, voor eenvoud en overzicht. Eerlijk, helder, en simpel.

3. Presentatie en service

Presentatie is cruciaal. We adviseren waar het fruit het best geplaatst kan worden voor maximale toegankelijkheid. Daarnaast bieden we een 'Niet Goed, Vers Terug'-garantie, waarbij elk stuk fruit dat niet voldoet direct wordt vervangen.

4. Genieten van vers fruit

Geniet wekelijks van vers fruit met gratis bezorging door onze toffe peren! Elk bedrijf krijgt een persoonlijke 'toffe peer' voor service op maat, inclusief seizoens- en tropische verrassingen voor je team.

De Werkfruit aanbieder van Benthuizen

Bij Fruitboer op Werk, nu actief in Benthuizen en andere delen van Nederland, streven we niet alleen naar gezondheid op de werkvloer, maar ook naar duurzaamheid. Onze dienst moedigt werknemers aan om een breed scala aan fruitsoorten te verkennen, wat leidt tot minder consumptie van ongezonde snacks. Tegelijkertijd houden we onze ecologische voetafdruk in het oog door duurzame praktijken in onze leveringsketen. Zo bevorderen we niet alleen een gezondere levensstijl, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst!

Fruit op je werk in Benthuizen

Waarom Fruit op je werk in Benthuizen?

Vers en betaalbaar

Volledige beheersing van de keten betekent gegarandeerde versheid van ons fruit en eerlijke prijzen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, zonder enige concessie.

Duurzaam

Onze reisroutes zijn geoptimaliseerd om de uitstoot te verminderen, overtollig fruit wordt gedoneerd aan kinderboerderijen en we maken gebruik van herbruikbare kratten. We streven naar lokale inkoop en geven de voorkeur aan fairtrade en biologische producten waar dat mogelijk is.

Gezondheid en welzijn

Wij brengen met ons fruit een positieve verandering naar jouw werkomgeving. Niet alleen leveren we vers fruit, maar we dragen ook bij aan de algehele vitaliteit en energie op de werkplek. Onze gevarieerde selectie moedigt gezonde eetgewoonten aan en voorziet in de dagelijkse behoefte aan vitamines en energie.


Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Wat voor soort fruit kan ik verwachten bij een levering van Schoolfruitleverancier in Benthuizen?